1 perc olvasási idő (191 szó)

Amigos Mini - új programmal érkezik az Amigos

Új programmal jelentkezik az ország egyik legdinamikusabban fejlődő civil szervezete, az Amigos a gyerekekért Alapítvány. Az Amigos Mini névre keresztelt programban lelkes egyetemisták tartanak kisiskolásoknak online készségfejlesztő kalandokat. Csak hogy mindezt Lego építőkockákkal fogják megtenni, amely a LEGO Csoport és a LEGO Foundation támogatásával valósul meg. A jelentkezők ajándék LEGO csomagot fognak kapni.

A szervezők szeretettel várják a 6-12 éves gyermekek jelentkezését az ingyenes programra. Kihangsúlyozták, hogy a beteg gyerekek mellett azokat a gyerkőcöket is várják, akik szociálisan nehéz helyzetben vannak, alacsony jövedelemmel rendelkező vagy nagy családból származnak, elmaradott területen élnek, egészségügyi dolgozók gyerekei vagy a koronavírus időszaka anyagilag nehezítette meg családjuk helyzetét.

Jelentkezni IDE kattintva lehet a programra. Fontos, hogy a helyek érkezési sorrendben telnek be, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálni. Bíztatunk mindenkit arra, hogy ha a környezetében vannak olyan fiatalok, akiknek szükségük lenne erre a programra, de nem jut el hozzájuk a hír, hogy segítsen nekik a jelentkezésben!


​kiemelt kép forrása: Amigos a gyerekekért facebook oldal

Új képzések és események a Közélet Iskolájában
Én. – Találd meg a közös pontot! - új social média...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. január 26. kedd