1 perc olvasási idő (184 szó)

Mediameet: Online újságírás - netre költöztünk, ott keress!

Április 29-én, második alkalommal szervez médiaműhely kezdeményezést a Mediameet. Az eseményén olyanok szólalnak meg, akik releváns tapasztalattal bírnak az online írás világába. A programon résztvevők megismerhetik, hogy milyen eszközökkel tudnak élni, milyen problémákkal találkozhatnak az online írás során és egyéb hasznos tippet és trükköt is megismerhetnek.

A 18.00-kor kezdődő esemény két részből fog állni. Az első részben Bene Zoltán, a Szeged folyóirat főszerkesztője tart egy előadást. Ezt követően pedig egy kerekasztalbeszélgetésen fogják meghívott résztvevők az online újságírás témakörét körbejárni, ahol mi, a Tőled Hallottam is képviseltetjük magunkat. A beszélgetésen részt vesz:

  • Sipos Ivett – iDeák
  • Makovi Ágnes – MaFiLap
  • Szalóki Viktor – Tőled Hallottam


Mi is az a Mediameet?

A Mediameet-et fiatalokkal foglalkozó, ifjúsági médiaműhelyeket koordináló szervezetek indították el azért, hogy szoros együttműködésben tudják a fiatalok számára megmutatni mindazokat a lehetőségeket, eszközöket, technikákat, módszereket a közösen szervezett workshopok során, amelyek segítenek nekik a médiatartalom előállításának folyamatában megtalálni saját útjukat, rátalálni saját hangjukra. A Mediameet szervezői: Alternatíva Egyesület /mediakommando.hu/, D2 Ifjúsági Központ /360 Online Ifjúsági Magazin/, Fiatalok a részvételért Egyesület /Mutass be! podcast/.

A csütörtöki eseményről további részletek itt olvashatók. 


NIOK: Storytelling - a történetmesélés ereje az ad...
Diákönkormányzati gyorstalpaló I. - Diákönkormányz...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. május 18. szombat