1 perc olvasási idő (235 szó)

Új képzések és események a Közélet Iskolájában

Ha a nyár vége még odébb is van, lassan már elkezdhetjük tervezgetni az őszi programjainkat. Ehhez pedig első lépésként érdemes megnézni a Közélet Iskolája aktuális képzéseit. A szervezet oldalán már elérhető a képzések őszi kínálata, ahol is jobbnál-jobb események közül válogathatunk.

Augusztus 28-án érkezik a „Szerveződj! társasjáték-vezető képzés". A Szerveződj! a Közélet Iskolája saját fejlesztésű társasjátéka, amely az érdekvédelem és aktivizmus módszereivel ismerteti meg a résztvevőket játékos módon. A képzés célja, hogy olyan embereket képezzenek, akik le tudják vezetni a játékot és az azt követő feldolgozást. A képzésre augusztus 14-ig lehet jelentkezni. További részletek ide kattintva érhetők el.

Ezt követően egy kevésbé klasszikus Közélet Iskolája képzés lesz, hanem a szervezet 6. születésnapi bulija, amely természetesen nem jelenti azt, hogy a szakmai programok kimaradnának. Szeptember 4-én együtt ünnepelhetjük ennek a nagyszerű civil szervezetnek a születésnapját. Lesz koncert, szakmázás, társasjátékok, beszélgetések, egyszóval minden, ami a Közélet Iskolája. Ugye Ti is ott lesztek?

Fotózás és aktivizmus címmel egy két napos képzést fognak tartani szeptember 19-20. között. Ezen a képzésen a résztvevők megismerkedhetnek a fotózás alapjaival, majd felfedezhetik, hogyan használható a fénykép fontos társadalmi ügyek hatásos kommunikációjában. A képzésre szeptember 5-ig lehet jelentkezni. További részletek ide kattintva érhetők el.

Szeptember 25-én Miskolcon is megtartásra kerül a társaskáték-vezető képzés. Októberben pedig érkezik a „Hogyan legyél kampányfőnök?" képzés, majd az „Az elnyomás arcai" képzés. Részletekért érdemes követni a szervezet facebook oldalát és a honlapjukat!

"Üljünk egy asztalhoz! Tegyük félre az előítéletei...
Amigos Mini - új programmal érkezik az Amigos

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. január 26. kedd