1 perc olvasási idő (201 szó)

Érvelj, vitázz, mond el a véleményedet!

Nem értesz egyet valamelyik cikkünkkel? Vitába szállnál íróink publicisztikájával? Elmondanád a véleményedet az érintett témáink kapcsán? Vagy érvelnél különböző társadalmi kérdésekben?

Ha ezek közül valamelyikre is IGEN a válasz, akkor az a nagyszerű hírünk van, hogy mi pont az a magazin vagyunk, akik hisznek a társadalmi párbeszédben, a demokratikus véleménycserében és az érvelő vitában. Várjuk azon olvasóink vélemény / válasz cikkét, akik szeretnék megosztani saját látásmódjukat bizonyos írásaink kapcsán. Szeretnénk teret engedni mindazoknak, akik az emberi jogok, a demokrácia és a szabadság tiszteletben tartása mellett kifejtenék az álláspontjaikat.

Ehhez semmi mást nem kell tenni mint, hogy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre elküldöd az írásodat, benne pedig megjelölve, hogy melyik cikk reakciójaként íródott.

Mi a Tőled Hallottam szerkesztősége mind hiszünk abban, hogy a párbeszéd, a vita és a kulturált véleménykülönböztetés építő hatással van egy demokratikus társadalomra. 


Online gazdasági vita a koronavírus következményei...
"Egyre több olyan cég is van, aki felfigyel a tevé...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2023. szeptember 29. péntek