1 perc olvasási idő (247 szó)

Nyári kertmozi a Lélektér Alapítványnál

Igaz már a nyár utolsó hónapját élvezzük, mégis számos civil program vár minket országszerte. Ilyen nagyszerű lehetőség Veszprémben a Lélektér Alapítvány által szervezett kertmozi is (A velük készített interjú itt olvasható). A Veszprémi Ifjúsági Ház ad otthont ennek a nagyszerű élménynek, ahol is most csütörtökön kerül sor a harmadik vetítésre.

A Lélektér Alapítvány által működtetett Ifjúsági Ház kertje tökéletes hangulatot varázsol egy jó mozizáshoz a szabad ég alatt, van kényelmes babzsák, színes raklapbútorok, fényfüzérek és üdítő és rágcsálni való. Az első két vetítés olyan nagy sikert hozott, hogy most már, a korlátozott férőhelyek végett, létrehoztak egy facebook csoportot, ahol lehet jelezni a részvételi szándékot. A fiatalokkal foglalkozó civil szervezet által működtetett kertmozi minden érdeklődőt vár nemtől és kortól függetlenül. Az ingyenes szabadtéri mozizás egy Európai Uniós projekt keretében valósul meg, amelyen belül helyi fiatalok álltak össze annak érdekében, hogy egy olyan helyet hozzanak létre Veszprémben, ahol a kortársaikkal együtt programokat tudnak szervezni, össze tudnak gyűlni és kulturáltan tudnak szórakozni.

Ha valaki most a héten a Balaton part északi partján nyaralna és még nincs programja csütörtök estére, akkor egy tökéletes választás a Lélektér Alapítvány kertmozija. Érdemesebb kicsit korábban érkezni és megnézni a fiatalok által készített graffiti alkotásokat is a Veszprémi Ifjúsági Házban. A csütörtöki mozi részleteiért kattints ide

​kiemelt kép forrása: Lélektér Alapítvány facebook eseménye


Irodalmi pályázati felhívás a 14. LIFT Fesztiválra
Nők az iszlám világban, életük a küzdelem: Lehet a...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2022. október 01. szombat