1 perc olvasási idő (220 szó)

Irodalmi pályázati felhívás a 14. LIFT Fesztiválra

A Labrisz Leszbikus Egyesület 2020. november 7-8-án rendezi meg (offline vagy online formában) a 14. LIFT Fesztivált. Az egyesület 2005 októberében rendezte meg az első leszbikus kulturális fesztivált irodalmi műsorral, filmvetítésekkel, műhelyekkel, leszbikus herstory kiállítással és leszbikus bulival. A fesztivált, amelynek fő célja, hogy kreatív alkotásokon keresztül segítse elő a láthatóbbá válást, és oldja a leszbikusságot érintő sztereotípiákat. A Labrisz 2007 óta évenként megrendezi a LIFT Fesztivált, amelynek idén kerül megszervezésre a 14. felvonása. Hagyományaikhoz híven idén is pályázatot hirdetnek irodalmi alkotásokra. Az idei év globális ügyének megfelelően a járvány/karantén és a leszbikusság témájában várják az írásokat vers vagy rövidpróza műfajokban.

A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a fesztivál keretében felolvassák, és az Egyesület honlapján is közzéteszik, az alkotások szerzői pedig kisebb ajándékban is részesülnek majd.

A pályaműveket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várják a szervezők. A beadás határideje: 2020. szeptember 15. További részletekért látogasd meg az egyesület honlapját és kövesd őket a facebookon

Nem mi vagyunk a vírus – de azért elősegítheti a k...
Nyári kertmozi a Lélektér Alapítványnál

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. június 24. csütörtök