1 perc olvasási idő (171 szó)

NIOK: Storytelling - a történetmesélés ereje az adománygyűjtésben

Mit jelent a storytelling, vagyis a történetmesélés ereje? Hogyan használhatja egy civil szervezet etikusan a kommunikációjában? A NIOK Alapítvány holnapi webinárján mindezekre választ kaphatunk. De emellett olyan kérdések is előkerülnek majd, mint hogy melyek egy jó történet elemei. hogyan mondjunk éppen eleget a közönségünknek, nem elveszve a részletekben, hogyan ábrázoljuk etikusan a célcsoportunkat, ügyfeleinket, milyen szempontoknak kell jogilag megfelelni, amikor bemutatjuk a célcsoportunkat, és erre milyen jó gyakorlatok vannak, vagy éppen, hogy mi az a vizuális történetmesélés, és milyen jó gyakorlatok kötődnek hozzá.

Az egyre népszerűbb storytellingről szóló webinárunkon a történetmesélés szerepéről beszélünk majd jó példákon keresztül. Bemutatjuk, hogy a krízis időszak korábbi szakaszaiban milyen jól elmondott történetek gyűjtötték a legtöbb adományt Adjukössze.hu felületünkön, illetve azt is, hogyan használhatjuk etikusan a szervezet munkájához köthető egyéni történeteket a közösségi médiában, illetve akár sajtókommunikációban."írják a szervezők.

A webinár időpontja: 2021. április 28. 14.00-15.30. A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, regisztrálni az eseményre itt tudtok. További infókat és érdekességeket a webinárról pedig itt tudtok olvasni. 


I. A Gyűrűk Ura és Platón - Választás, erkölcs, ha...
Mediameet: Online újságírás - netre költöztünk, ot...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. március 04. hétfő