2 perc olvasási idő (336 szó)

Hogyan szervezzünk csoportot? – a Közélet Iskolája online képzése

​4 alkalmas online képzést szervez a Közélet Iskolája amelynek a fókuszában a csoportszervezés áll. Neked szól ez a képzés, ha van egy ötleted, és elindítanál egy csoportot, megújítanád a jelenlegi csoportod működését vagy meglévő csoportodba új tagokat szeretnél bevonni. Előnyben részesülnek azok, akik maguk is valamelyik hátrányos helyzetű csoport tagjai. Egyedül még senki nem változtatta meg a világot. A társadalmi változásért küzdő szervezetek és mozgalmak alapegysége a közös célért dolgozó, demokratikusan működő csoport. A Közélet Iskolája képzésén megtanulhatod, hogyan szervezz te is ilyen csoportot! A négy alkalom nov. 15. (16:00-19:00), nov. 17. (16:00-18:30), nov. 22. (16:00-19:00) és nov. 24. (16:00-19:00) napon kerül megrendezésre.

Miről lesz szó?

  • Hogyan lesz egy jó ötletből közös ügyért dolgozó csoport?
  • Hogyan alakítsunk ki demokratikus csoportműködést, amiben jó dolgozni?
  • Hogyan toborozzunk és tartsunk meg új tagokat?
  • Hogyan légy jó közösségi vezető?


Miért vegyél részt rajta?

  • Gyakorlatban tapasztalt képzők
  • Elméleti és gyakorlati tudás egyensúlya, könnyen érthető tananyag
  • Interaktív, változatos módszerek
  • Sokszínű, befogadó és tenni akaró csoport


Jelentkezni november 5-ig lehetséges az alábbi űrlap kitöltésével. A szervezők azt kérik, hogy csak azok jelentkezzenek, akik mind a négy alkalommal ráérnek. További részletekért látogassatok el a Közélet Iskolája weboldalára, illetve kövessétek a képzés facebook eseményét.

Képzők:

Fernengel Ági: Szociológus, a Közélet Iskolája szakmai vezetője és képzője. Kritikai társadalomelmélettel, és állampolgári és politikai oktatással foglalkozik. A Deviszont Közösségi Tér társalapítója, ami újszerű állampolgári oktatási és kritikai pedagógiai program szakközépiskolásoknak.

Sebály Bernadett: Kulturális antropológus és közösségszervező, a Közélet Iskolája rendszeres képzője. Évekig a Civil Kollégium Alapítvány munkatársaként mentorált és képzett közösségszervezőket, és „A hatalom társadalma vagy a társadalom hatalma? A közösségszervezés alapjai" c. kötet szerkesztője. A Város Mindenkié lakhatási érdekvédelmi csoport egyik alapítója. Jelenleg közpolitikából végzi a doktoriját a Közép-európai Egyetemen.


Ne felejtsétek, hogy a Tőled Hallottam weboldaláról is eléritek egy kattintással a Közélet Iskola aktuális képzéseit és eseményeit! 

kép forrása: a Hogyan szervezzünk csoportot? esemény facebook oldala


Online konferenciát tart a GYDSZ az amerikai válas...
Online Eurogastro II. - Európa Ifjúsága Egyesület

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2022. október 01. szombat