1 perc olvasási idő (215 szó)

Online Eurogastro II. - Európa Ifjúsága Egyesület

Második alkalommal szervezi meg az Európa Ifjúsága Egyesület az Online Eurogastro elnevezésű eseményét. A program célja, hogy különböző európai mobilitási programok ismertetése közben a résztvevők elsajátíthatnak egy-egy gasztonómiai különlegességet, amelyek elkészítési módját a szervezetnél önkénteskedő külföldi fiatalok mutatnak be. Míg az első alkalommal a máltai kenyér elkészítését láthattuk, most egy német ételkülönlegességen lesz a sor. 

Ha 13-31 év közötti fiatal vagy, ha szeretnéd magad nemzetközi környezetben kipróbálni, vagy ha szeretnél nyelvet tanulni és még nyitott is vagy különböző, számodra eddig ismeretlen kultúrák felé, akkor ITT a helyed! Ugyanis ezen a rendezvényen minden fontos információt megtudhasz az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület programjairól. Mellette pedig várnak sok szeretettel minden olyan civil szervezeti vezetőt a Közép-dunántúli Régióból, fiatalokkal foglalkozó szakembereket és pedagógust, akit érdekelnek a nemzetközi mobilitási programok, valamint a szakmai kapcsolati hálózataik bővítése.

Mi is bízatunk mindenkit, hogy ha szeretnétek minél többet megtudni a fentebb említett témákról, akkor csatlakozzatok be online a programba november 5-én, este 6 órától. Az esemény facebook live-on lesz követhető az Európa Ifjúsága Egyesület oldalán. További részletekért kattintsatok IDE vagy látogassatok el a szervezet facebook oldalára.kép forrása: Online Eurogastro facebook esemény

Hogyan szervezzünk csoportot? – a Közélet Iskolája...
Beszélgessünk meseországról az Amnesty Youth Budap...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. október 20. szerda