1 perc olvasási idő (277 szó)

Online konferenciát tart a GYDSZ az amerikai választások eredményeiről és hatásairól

A Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiuma november 5-én online konferenciát tart 17:20-tól az amerikai választások eredményeiről és jövőbeni hatásairól. A minden idők leghosszabb, legkülönlegesebb és legszorosabb választásáról különböző szakértőkkel fogják megtárgyalni a november 3-án megtartott elnökválasztást. Arról, hogy mivel is foglalkozik a GYDSZ, arról a korábbi, velük készített interjúnkban olvashatsz:
...

"Az a célunk, hogy előremozdítsuk a kritikus gondolkodást..." - interjú a Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiumával - Tőled Hallottam Blog

Nagykövetség, diplomácia, külpolitika… mind-mind olyan fogalmak, amelyekkel leggyakrabban híradókban vagy különböző cikkekben találkozhatunk, de hogy pontosan mit is csinál egy attasé vagy mikor fordulhat egy állampolgár a konzulátushoz, arról már ál

A következő kérdések kerülnek megtárgyalásra:

  • Mivel tudja majd az elnök enyhíteni a társadalmi ellentéteket?
  • Hogy fog az Egyesült Államok felállni a COVID-19 okozta válságból?
  • Vajon mi lesz az "America First" politika sorsa?
  • Mi lesz az USA és Kína közötti kereskedelmi háború következő fázisa? Milyen hatásai lesznek az eredménynek az Európai Unióra és a transzatlanti együttműködésre?

És hogy kik tárgyalják meg az eseményeket? Csizmazia Gábor, intézetvezető, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Dr. Rada Péter, egyetemi docens, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Dr. Varga Gergely, programvezető, vezető kutató, Külügyi és Külgazdasági Intézet, és Dr. Szalai Máté, egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem, vezető kutató, Külügyi és Külgazdasági Intézet.

Az esemény a facebook live-on keresztül lesz követhető. Kövessétek a rendezvény facebook eseményét és a GYDSZ facebook oldalát és csatlakozzatok be csütörtök délután a beszélgetésbe! 


​kép forrása: az eseémny facebook oldala

Ismerjétek meg a finn csodát a Finn Mintától!
Hogyan szervezzünk csoportot? – a Közélet Iskolája...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2023. március 30. csütörtök