2 perc olvasási idő (334 szó)

"Fogyasztó a gyerekem! Mit tegyek?" - szerdán elindul a Te döntesz! új beszélgetéssorozata

​"Kérdezd a szakértőt" címmel szervez kéthetente élő videós beszélgetést a Te döntesz! csapata. A Te döntesz! egy olyan színházi elemekkel tarkított előadás, amelyben a valóságból vett jelentekkel vonják be a nézőközönséget a függőség világába. Céljuk a droghasználatra, és a fiatalokat közvetlenül érintő veszélyforrásra való figyelemfelhívás. A célközönségük pedig elsősorban általános iskola 7. osztályosoktól a gimnazistákig. Mivel, mint írják, ők vannak a legnagyobb veszélynek kitéve. Előadásaikban pedig azokra a kérdésekre kaphatunk választ, hogy miért szokhatnak rá a fiatalok, milyen következményei lehetnek akár csak egyszeri drogfogyasztásnak, vagy éppen  hogy mit tehetünk, ha körülöttünk valaki már belecsúszott.

A vírushelyzet természetesen nem kedvezett a színházi előadásoknak sem. A Te döntesz! csapata azonban egy új projektbe vágott bele, amelynek keretein belül szakértők segítségével járnak körbe különböző, az előadáshoz is kapcsolódó témákat online. A most debütáló sorozat célja, hogy hiteles információt kapjunk a függőségről, és annak különböző aspektusairól. Mint írják, a témákat az előadásaik és a több mint 25 éves drogprevenciós tapasztalatnk ihlette. 

Az első előadás most szerdán lesz este 6 órától, amelyet a facebookon élőben fognak közvetíteni. Kétségkívül nagyon erős témával indítanak, ugyanis a nagyító alá kerülő topik nem más, mint hogy: "Fogyasztó a gyerekem! Mit tegyek?". Mi, nézők is tehetünk fel kérdéseket, amelyeket elküldhetünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy facebook üzenetben a Te döntesz csapatának. Az első beszélgetés két szakértője Varga Péter és Maczó József lesznek, a beszélgetés pedig Pozsonyi Fanni fogja moderálni.

Kétségkívül egy hiánypótló és a társadalmunkban tabuként kezelendő témákat boncolgató beszélgetéssorozatnak lehetünk fültanúi szerdán este. Mi nagyon kíváncsian várjuk már! Tovább részletekért érdemes ellátogatni a sorozat facebook eseményéhez!

kép forrása: Kérdezd a szakértőt facebbok esemény
Miért ne higgy egy közvélemény-kutatónak?
Hogyan lett egy álomból egy fiatalokért tevékenyke...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. március 04. hétfő