1 perc olvasási idő (263 szó)

Utazás az elménk körül

"Az utazás az elménk körül a Támaszpont MOPKA és a veresegyházi Udvarház Galéria 4. közös kiállítása. Célja egyrészt, hogy ebben az elszigetelt helyzetben, amíg nem tudunk újra utazni és új élményeket gyűjteni visszagondoljunk eddigi kalandjainkra és kicsit töltekezzünk az emlékeinkből." - mondta el megkeresésünkre Pozsonyi Fanni, a Támaszpont MOPKA kuratóriumának elnöke.

Másik célja természetesen az, hogy a fiatal művészek megoszthassák a világgal munkáikat, debütálhassanak a művészvilágban, így elsősorban fiatalok (13-30 éves kor között) műveit várják, de mindenki munkáját szeretettel látják a kiállításon.

Maga a kiállítás online és offline formában is zajlik majd március 12.-április 7. között. A műveket nyomon lehet majd követni a Támaszpont MOPKA Facebook, Instagram és weboldalán, valamint az Udvarház Galéria Facebook oldalán. A kiállítás offline is berendezésre kerül, a videók vetítése mellett fényjáték és a videók egy-egy pillanatképe is megtekinthető lesz az Udvarház Galériában, amennyiben a vírushelyzet engedi. A kiállítás kurátorai Klement Zoltán az Udvarház Galéria vezetője és Pozsonyi Fanni lesznek.

A beküldendő pályamunkák részleteiről itt olvashatsz. A műveket 2021. március 8-áig várják a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.


"Hogyan lopjunk egyetemet?" - HASZ a Tilos Rádión
Nagyon jó lenne már visszamenni, és ott helyben te...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. március 04. csütörtök