1 perc olvasási idő (221 szó)

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK AZ IFJÚSÁGI SZEKTORBAN - Webináriumot tart a TKA

A kialakult járványhelyzet végett webinárium formájában fogja megtartani a Start+ Információs napját a Tempus Közalapítvány

​Április 8-án webináriumot, vagyis online információs napot tart a Tempus Közalapítvány az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázati lehetőségeiről. Az információs napon többek között téma lesz a pályázati kategóriák tudnivalói, az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület, a pályázást, a projekttervezést és a megvalósítást segítő eszközök, valamint a tervezés és a megvalósítás szakaszairól, hibáiról. 

A szervezők minden olyan érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást várnak, akik projekteket valósítanának meg ifjúsági területen és ehhez forrást keresnek. Várják továbbá azokat a pályázókat is, akik nyújtottak már be pályázatot, de nem kaptak támogatást, és további útmutatást, tanácsokat szeretnének kérni a Közalapítvány munkatársaitól - olvasható a felhívásban

A részletes programterv:

10:00-10:05 Bemutatkozás
10:05-10:55Pályázati lehetőségek az Erasmus+ Ifjúság területén
10:55-11:40Európai Szolidaritási Testület – lehetőségek külföldön és belföldön
11:40-11:50Szünet
11:50-12:10Pályázást, projekttervezést és -megvalósítást segítő eszközök
12:10-13:00Egy projekt életútja tervezéstől a megvalósításig – klasszikus formai és tartalmi hibák
13:00-13:05Zárás


Az előadásokat online felületen közvetítik majd, amelyhez a belépő linket e-mailben küldik el a regisztrált érdeklődőknek. Regisztrálni április 7. éjfélig lehet.

Minden további információ, jelentkezési lap és részletes programterv itt érhető el! És ha további érdekességeket szeretnétek olvasni, akkor kövessétek az Erasmus+ hazai facebook oldalát! 

Kép forrása: tka.hu

#maradjotthon - avagy, amikor fiatalok szólnak fia...
A TIA Filmklub is átköltözik online platformra

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2023. június 02. péntek