1 perc olvasási idő (177 szó)

Születésnapi kalandtúra az Amigos a Gyerekekért Alapítvánnyal

​Repül az idő... Idén lesz 6 éves az Amigos a Gyerekekért Alapítvány, amelynek keretében egy nagyszerű programmal jelentkeznek. Október 18-án születésnapi kalandtúrát szerveznek a Normafán. Az előzetesen regisztrált 3-6 fős csapatok egy 2-3 órás, nagyjából 6 kilóméteres kihívás túrán fognak részt venni. A szervezők azt írják, hogy a rendezvény teljesen ingyenes lesz, azonban a helyszínen lesz lehetőség adományozásra. 

"Ezek a különleges idők, különleges megoldásokat igényelnek: így az idei szülinapunkat egy kalandos túrázás formájában ünnepeljük meg. Családosokat, kicsiket, nagyokat, mindenkit, aki szeret az erdőben kirándulni, és rejtvényeket megoldani, sok szeretettel várjuk!" - olvasható az esemény facebook oldalán. Bízunk benne, hogy a körülményekhez képest mindenkinek lez lehetőség megünnepelni ezt a nagyszerű szervezetet, amely idén már 6 éves lesz!

Szeretnéd támogatni az Amgios a Gyerekekért munkáját? Most nagyon egyszerűen megteheted. Látogass el a tamogatas.amigosagyerekekert.hu/ oldalra és válaszd ki a számodra legszimpatikusabb opciót! ​kiemelt kép forrása: az esemény facebook oldala

Hogyan lehet jó közössége építeni egy középiskolá...
"Azt gondoljuk, hogy az előítéletes gondolkodásmód...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2022. november 29. kedd