1 perc olvasási idő (166 szó)

Küzdelem az egyetemi autonómiáért - EKINT Akadémia Online

​Szerdán este 6 órától online interaktív beszélgetést szervez az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet az egyetemi autonómia helyzetéről, különös tekintettel a Színház- és Filmművészeti egyetem polgárainak példamutató küzdelmére. A beszélgetés résztvevői lesznek Fleck Zoltán jogász, szociológus, az EKINT igazgatója; Majtényi László jogász, az EKINT elnöke; Polyák Gábor jogász, a PTE docense. A beszélgetést Lázár Domokos jogász, az EKINT kutatója fogja moderálni. 

Az esemény a Zoom-on keresztül zajlik, a szakértők rövid előadásai és az azokat követő kölcsönös reflexiók után a jelentkezők is bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe.Az esemény létszámkorlátos, ugyanakkor utóbb nyilvánosan megtekinthető lesz. Jelentkezni az alábbi linken lehet. A beszélgetésbe való csatlakozáshoz szükséges Zoom-linket az esemény kezdete előtt email-ben küldik el a szervezők.

Az eseményről további információk olvashatók a rendezvény facebook oldalán. Továbbá akit érdekel az Eötvös Károly Intézet véleménye a Színház- és Filmművészeti Egyetemen kialakult jogi helyzetről, ide kattintva tudja elolvasni


Érkezik a 4. Konnekt Live - ezúttal online
Az autoriter rendszerek és az abortuszkérdés sötét...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2022. január 20. csütörtök