1 perc olvasási idő (195 szó)

Érkezik a 4. Konnekt Live - ezúttal online

​Idén az online térbe költözik át az ország legszemélyesebb és az egyik legprofibb pályaorientációs fesztiválja, a Konnekt Live. Az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő esemény november 28-án kerül megrendezésre 10.00  és 17.30 között. Ezúttal tehát online formában tartják meg a szervezők a Konnekt Live-t, ami számos részből fog összetevődni. Facebookon live streamben követhetjük az "Előadótermet", ahol is egész nap fontos témák kerülnek kibeszélésre. Szó lesz a sztereotípiákról, de reflektorfényt kap majd pár különlegesebb életút is. Emellett zoom-on keresztül részt tudunk majd venni különböző beszélgetéseken az "Asztaltársaságoknál". Itt különböző idősávokban különböző szakmabeliekkel beszélgethetünk a pályájukról. 

A szervezők azonban előzetesen egy kis segítséggel is készülnek. "Úgy érzed jól jönne még egy kis extra segítség a LIVE-ra való felkészülésben? Téged is várnak a HovaTovább? csapatunk pályaorientációs workshopjai november 23-án és 27-én! Részletek a dátumokra kattintva." - olvasható a rendezvény weboldalán.

A rendezvényről további részletek az esemény weboldalán, illetve a Konnekt Egyesület facebook oldalán olvashatók. Bíztatunk mindenkit, hogy vegyen részt az eseményen, vagyis Magyarország legmenőbb pályaorientációs fesztiválján. 


SOLIDARITY:ON – AZ ÖNKÉNTESSÉG MENŐ!
Küzdelem az egyetemi autonómiáért - EKINT Akadémi...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. szeptember 28. kedd