1 perc olvasási idő (161 szó)

Jó gyakorlatok és kreatív megoldások a Kapcsoltam Konferencián

A Magyar Pedagógiai Társaság Interkulturális Pedagógiai Szakosztály Kapcsoltam címmel szervez online konferenciát 2021. február 12-13. között. Az esemény célja, hogy a résztvevők egymástól tanulva fejlődjenek és tanuljanak online térben facilitálni, kommunikálni, tanítani, befogadó környezetet teremteni. 

A konferencián olyan jó gyakorlatok és kreatív megoldások kerülnek bemutatásra, amelyek segítségével sikeresen meg lehet valósítani online csoportmunkát, aktív részvételt, demokratikus párbeszédet, inspiráló, pozitív klímát és biztonságos környezetet. Érdekes, interaktív előadások mellett a résztvevők maguk is bemutathatják saját módszereiket, játékaikat, kreatív megoldásaikat. A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit, aki civil szervezetnél, köznevelésben, tanodában, ifjúsági- vagy közösségi házban, felsőoktatásban, illetve egyéb oktatási-nevelési intézményeben dolgozik, önkénteskedik és érdeklődik az innovatív, inkluzív online módszerek iránt.

​Az előzetesen beérkezett jó gyakorlatok leírásait digitális kiadványban publikálják. A Zoom felületén megtartott konferencián való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni IDE kattintva lehet január 20-ig. Ha pedig nem szeretnétek lemaradni a további részletekről, akkor kövessétek az esemény facebook oldalát


„Fontos, hogy a fiatalabb korosztály ne csak tanan...
"itt az ideje ledönteni a tabukat és nyílt kártyák...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. március 09. kedd