1 perc olvasási idő (203 szó)

Finnországi lehetőségek a legjobbaktól

Korábban már bemutattuk egy intejú formájában a Finn mintát (ez itt érhető el), amelynek elsődleges célja, hogy finn oktatási minta alapján innovatív oktatási módszereket fejlesszen és mutasson be, valamint, hogy számos meglévő és ingyenes finn tanulmányi lehetőségek ismertessen. Az utóbbi okán idén több online interaktív webinársorozatot is indít, amire bárki ingyenesen regisztrálhat és részt vehet.

A legközelebbi alkalomra június 5-én kerül sor, ahol is továbbtanulási lehetőségekről, online kurzusokról, feslőoktatásról, egyetemi hallgatói életről, valamint, a mintaértékű finn oktatás alappilléreiről lesz szó. Mint ahogyan a felhívsában is olvasható, az eseményre középiskolásokat, mesterképzésre pályázókat és tanulni vágyókat várnak! 

A webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs delület ide kattintva érhető el. További információkért érdemes követni a webinár facebook eseményét.

Ezen kívül azonban számos lehetőséget is nyújt a Finn minta. Középiskoláknak és felsőoktatási intézményeknek külön zártkörű webinár beszélgetéseket is szerveznek. Továbbá lehetőség nyílik egyéni, online ingyenes és kötöttségmentes konzultációkra is időpontot foglalni, ahol minden felmerülő kérdésre választ kaphat az érdeklődő (időpont foglalás az alábbi linken lehetséges! 

Azt hiszem ennél többet nem is kell írnunk arról, hogy milyen óriási segítséget kaphat az, aki Finnországba szeretne menni! Keressétek bátran a Finn mintát, hogy legjobbaktól a leghitelesebb információkat kapjátok!


(kép forrása: Finn Minta facebook oldal)


Születésnapi "képcsokor" - 8 éves a Szatyor
A Fiatalok jövője a TÉT - Az ISZOSZ állásfoglalása

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. január 22. péntek