1 perc olvasási idő (283 szó)

Születésnapi "képcsokor" - 8 éves a Szatyor

Büszkén állíthatom, hogy ha azt mondom, hogy "szatyor", akkor egyre többen vagyunk akiknek a Szatyorbolt, a Szatyor Egyesület vagy éppen a Szatyor Bevásárló Közösség jut eszébe. Ez nem véletlen, hiszen a közösségi/társadalmi vállalkozás idén májusban ünnepli a 8. születésnapját. A környezettudatos vásárlás alternatíváját kínáló üzlet és a szemléletformáló tevékenységeket és programokat nyújtó szervezet a hazai fenntartható fejlődés egyik zászlóhordozójává vált. Az elmúlt nyolc évben pedig töretlenül azért dolgoztak, hogy elkalauzoljanak minket a környezettudatos élet világában.

Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy milyen érzés belépni a Szatyorboltba és átélni azt a mentalitást és szemléletmódot, ami ott fogajda az embert. Ezért úgy döntöttünk, hogy mindezt képek segítségével mutatjuk be nektek! Ezzel a "képcsokorral" szeretnénk boldog születésnapot kívánni a Szatyornak és egyúttal megköszönni nekik azt a munkát, amit már 8 éve értünk és a környezetünkért tesznek!


​Ha ezek után Ti is kedvet kaptatok náluk vásárolni, vagy részt venni a programjaikon, akkor elsősorban mindenféleképpen látogassatok el hozzájuk! De ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb infókról, akkor kövessétek őket a facebookon és az instagramon, vagy böngésszétek a weboldalukat! Mégegyszer boldog születésnapot kívánunk az egész Szatyor csapatnak!

"Nagyon sokat segítettek a hallgatói visszajelzése...
Finnországi lehetőségek a legjobbaktól

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. január 18. hétfő