1 perc olvasási idő (213 szó)

Idén ősszel is lesz TIA kurzus az ELTE-n

​A 2020/2021. tanév őszi félévében is megtartásra kerül a Moderálási és vitakultúra alapismeretek című kurzus a TIA szervezésében az ELTE-n. A kurzus célja, hogy olyan, a munkaerőpiacon és az élet egyéb területein is használható tudást és tapasztalatot adjon a hallgatónak, ami segíti ők jövőbeli elhelyezkedésében és társas kapcsolatai során. Az Alapítvány lehetőséget biztosítana arra, hogy a hallgatók kipróbálják magukat a rendezvényszervezés területén, így lehetőségük nyílik kapcsolatok építésére és ápolására, valamint rendszerszemlélet kialakítására. A kurzus során egy mentor elméleti tudással vérezi fel a hallgatókat, megtanítja őket a rendezvényszervezés alapjaira, moderálás technikai titkaira. A kurzus felénél a hallgató önállóan vagy társaival csoportot alkotva megszervezheti az általa megálmodott rendezvények egyikét.

Bízunk benne, hogy a koronavírus második hulláma nem fogja alapjaiban átírni ismét az oktatás menetét. Egy biztos, van vészterv arra az esetre is, ha újra távoktatásra kellene átállni, vagy ha online kellene megtartani a kurzust. Minden esetre fel leszünk készülve. A kurzus oktatója idén is magazinunk korábbi főszerkesztője, Simon Gabriella lesz, aki nagy szakmai tapasztalatával és felkészültésgével sok-sok tudást fog átadni idén is a hallgatóknak. A vele készült interjúnkat az első TIA kurzusról ide kattintva olvashattok el.

Reméljük idén ősszel is sok-sok új hallgatóval ismerkedhetünk meg. A tömbösített gyakorlati kurzus elvégzéséért két kreditet kapnak majd az egyetemisták. Hamarosan további részletekkel is jelentkezünk! 


Szakestet szervez az ISZOSZ és az ISZT a Nemzeti I...
Kik lesznek a Civil Díj 2020 győztesei?

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2023. december 10. vasárnap