2 perc olvasási idő (358 szó)

Online folytatódik tovább a TIA Game Cave

Alapítványunk az elmúlt években több mint 100 sikeres kártya- és társasjátékklubot tartottunk Budapesten és vidéken, és már egy több száz fős közösséget építettünk, akik ismerik és találkoztak a TIA Game Cavvel. A mostani helyzet kihívásai azonban új lehetőségeket is teremtenek. 

​A kialakult helyzetre való tekintettel sajnos most nem látjuk, hogy meddig nem tudjuk megtartani kártya- és társasjáték klubjainkat, nem tudunk veletek személyesen találkozni és közösen - közösségben játszani. Viszont mi semmiképpen sem szeretnénk lemondani ezekről az alkalmakról, ezért 2020.03.24-től az online térbe költözünk, ahol heti rendszerességgel szeretnénk majd veletek találkozni és játszani. 

Mit is találtunk ki?
Szinte mindent ugyan úgy csinálunk, mint eddig kivéve:
- online felületen (Discordon) tartjuk a kapcsolatot és tervezzük meg, hogy mivel fogunk játszani;
- a Board Game Arena felületén játszunk;
- a TIA önkéntesei pedig ugyan úgy ott lesznek és segítenek nektek a játékok kapcsán és elindítják az asztalokat;


Hogyan is néz ki ez a gyakorlatban és milyen lépései vannak, hogy tudjatok csatlakozni?
1. Kapcsolattartás, információk
Online kapcsolattartásra a Discord-ot szeretnénk használni, ahol az alapítvány által létrehozott TIA szerveren várunk mindenkit. Ide az alábbi LINK-en tudtok regisztrálni: https://discord.gg/Fx4mfAj
A program magyar nyelvű, ingyenes azonban regisztrációhoz kötött.
Itt a különböző tevékenységekhez szobákat fogunk létrehozni, meg tudjuk majd beszélni hogy mikor és mit is játszunk.
2. Online játék felület:
A Board Game Arena felületen szeretnénk veletek játszani, ahol több mint 180 játék elérhető jelenleg online formátumban. Regisztráltunk itt egy TIA fiókat, hogy a prémium játékokat is el tudjátok majd érni.
Regisztrálni az alábbi LINK-en tudtok: https://hu.boardgamearena.com/
A program részben magyar nyelvű, ingyenes azonban regisztrációhoz kötött.

Az elérhető játékok listáját itt találjátok: https://boardgamearena.com/gamelist

Természetesen ha bármilyen kérdésetek van a kezdeményezéssel vagy éppen a regisztrációval kapcsolatban, bátran keressetek minket és vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Türelmeteket és megértéseteket kérjük, mert mi is még az út elején járunk, reméljük a technika ördöge nem fog megtréfálni minket. A kezdeményezéssel kapcsolatban minden tanácsot és javaslatot nagyon várunk, továbbá tervezünk a jövőben újabb kezdeményezéseket is elindítani (így ha bármilyen ötletetek van, semmiképpen se tartsátok magatokban és keressetek minket).

Az eseményről és a további információkról itt olvashattok bővebben, vagy a QR kód beolvasásával! A ma történelme, a holnap ideológiája - avagy mind...
Civilek a segítségnyújtás élén - a veszprémi példa

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. június 16. vasárnap