2 perc olvasási idő (300 szó)

Szereplőket keres a Te döntesz!

Szereplőket keres a Te döntesz! 

De mi is az a Te döntesz?

"A Te döntesz! egy olyan új prevenciós előadás, mely ötvözi a színház érzelmekre mélyen ható eszközeit, a prevencióval. A színházi nevelési program egy része előre megírt, amatőr színészek által színpadra vitt jelenetekből áll, melyeken keresztül egy 5 fős baráti társaság élete rajzolódik ki előttünk. A csapat minden tagja, egy-egy a függőségnek megágyazó életúton halad végig, melyek segítségével reflektálunk a leggyakrabban előforduló okok és sorsok összefonódására.

A színdarab egyes részeit drogprevenciós szakértői narrációk szakítják meg, melyek segítik a nézőket a mélyebb értelmezésben. Célunk az elgondolkodtatás, és hiteles információ közvetítése a témában." (forrás: tedontesz.com)

Most pedig te is részese lehetsz ennek a projektnek, ugyanis szereplőket keres a Te döntesz! csapata! 
Ha hobbid a színjátszás és imádsz a színpadon állni, vagy ha szeretnéd kipróbálni magad komoly szerepben és szeretnél hasznos társadalmi munkát végezni, emellett pedig fontosnak tartod a prevenciós munkát, akkor a Te döntesz! csapatában a helyed. 18 és 30 év közötti fiatal színészeket és színésznőket keres a veresegyházi csoport. Állandó és beugró szerepkörök betöltésére is lehet jelentkezni, a díjazás pedig előzetes megbeszélés alapján történik. A próbák helyszíne Veresegyházon van. Ha szeretnél még több információt megtudni az előadásról, akkor látogass el a Te döntesz! honlapjára, illetve kövesd őket a facebookon.

Ha érdekel a lehetőség, akkor jelentkezz október 31-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen!
Ne felejtsd el, Te döntesz!


​kép forrása: Te döntesz! facebook oldal


"Érzünk magunkban egyfajta "edukációs szerepet" - ...
Nyílt levelet írtak a civilek Kásler Miklósnak a t...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. november 29. hétfő