1 perc olvasási idő (195 szó)

Kell egy tanuló haver? - a Támaszpont MOPKA kezdeményezése

​Újabb nagyszerű kezdeményezés indult útjára Veresegyházon. A járványhelyzet miatt kialakult digitális oktatás sokaknak nehézséget okoz, ezért a Támaszpont MOPKA ,,Tanuló Haver" programot indít, amelynek keretein belül várják azon fiatalok jelentkezését, akiknek bármilyen segítségre van szükségük a tanuláshoz. Emellett pedig azoknak a jelentkezését is várják, akik szívesen lennének tanuló haverok és segítenének a diákoknak különböző tantárgyakban. 

Mind a diákoknak, mind tanuló havernak az alábbi email címen kell jelentkeznie: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha ismersz olyan közép- vagy általános iskolás diákot, akinek szüksége lenne egy tanuló haverra, akkor mindenképpen oszd meg vele ezt a lehetőséget! További információkért keressétek fel a Támaszpont MOPKA-t facebookon

Nehéz időszakban minden segítség fontos! Ezúttal sem tudunk elég hálásak lenni azoknak a civil szervezeteknek, akik helyi szinten a segítségnyújtás kezeményezőivé válnak! 

​képek forrása: facebook/tamaszpontMOPKA

Mi jön még?
Élsportolók, mint a társadalom alakítói: de mi van...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. január 22. péntek