1 perc olvasási idő (229 szó)

Szakpolitikai tréninget tart Budapesten az AEGEE

​Az AEGEE-Budapest az AEGEE-Europe-al együttműködve az Erasmus + által finanszírozott European Changemakers Academy (ECMA) projekt keretében magyar résztvevőket keres a Helyi Szakpolitikai Tréningre. Az ECMA projekt célja, hogy a fiatalokat képessé tegye, hogy a saját közösségükben változásszervezőkké váljanak, ösztönözve helyi szinten való aktív részvételt és az európai közösséghez való tartozást. Ehhez kidolgozásra került egy módszertan a partnerek és külső szakértők által, ami a Helyi Szakpolitikai Tréningen kerül bemutatásra és tesztelésre.

A tréningre olyan 18-30 év közötti, angolul beszélő fiatalokat várnak, akik érdekelődnek az ifjúság részvétel, a közösségszervezés és az ifjúságpolitika iránt, valamint motiváltak új készségek elsajátításában annak érdekében, hogy változást hozzanak létre a helyi közösségekben, és hogy ezeket az ismereteket továbbadhassák másoknak.

Az angol nyelvű Tréning Eseményhez olyan fiatalokat keresnek, akik részt szeretnének venni a mentorprogramban, illetve akik:

  • lelkesen várják a közösségbeli változásokat
  • kíváncsiak a politikai döntéshozatalra
  • követni szeretnék a módszertant a szükséges kompetenciák elsajátításához a közösség szervezésével kapcsolatban
  • terjesztőként projekttagok lehetnek, később pedig bevonhatóak a projektbe

A tréning november 20. és 22. között kerül megrendezésre online formában. Jelentkezni november 15-ig lehet, az alábbi linken keresztül. További információkért kattintsatok ide, vagy látogassatok el a tréning facebook eseményéhez


Biztonságos körülményeket és elegendő időt a kiköl...
Online konferenci a menekültek és a bevándorlók tá...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. március 04. hétfő