1 perc olvasási idő (268 szó)

Érkezik az OtthOnline beszélgetések II. része

​Korábban már beszámoltunk róla, hogy egy nagyszabású civil összefogás valósult meg az ifjúsággal foglalkozó szervezetek között, amelynek lényege, hogy egy beszélgetéssorozat kereti között vitassák meg az ifjúsági munka, vírus miatti átalakulásait és változásait. 

Az első beszélgetés múlt héten szerdán zajlott, ahol is a résztvevők azt vették nagyító alá, hogy hogyan is tudtak átálni az online működésre, és ennek milyen hatásai voltak a célcsoportjukra. Az "Élet az offline után" elnevezésű eseményen számos civil szervezet képviselője, önkéntesek és szakemberek vettek részt azzal a céllal, hogy megosszák egymással a jó gyakorlatokat, valamint megoldásokat találjanak a szektort körülölelő kihívásokra. Egy tartalmas, másfél órás beszélgetésnek lehettek fültanúi azok, akik becsatlakoztak.

Az második alkalommal olyan szülői kezdeményezéseket szeretnének bemutatni, amelyek segíthetnek a szülők és tanulók kapcsolatának fejlesztésében a tanév végén valamint a nyári szünet ideje alatt. A "Szülő Szemmel" névre keresztelet második beszélgetés május 20-án, azaz most szerdán kerül megtartásra (sajnos még mindig az online térben) 16.00 órától. Számos jó példa és gyakrlat fog előkerülni, így bíztatunk mindnekit arra, hogy ha van lehetősége, kapcsolódjon be a beszélgetésbe, akár csak passzív hallgatóként is.

A beszélgetés továbbra is a Jitsi nevű alkalmazás segítségével fog megvalósulni. További részletek és frissülő információk a beszélgetés facebook eseményénél érhető el, amelyet ide kattintva mindenki megtalál. 

A kezdeményezés partnerei:

Demokratikus Ifjúságért Alapítvány
Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület
D2 Ifjúsági Központ
Európa Ifjúsága Egyesület - Youth of Europe Association
Fiatalok a részvételért Egyesület 
Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság
Köz-Pont Ifjúsági Ház / Támaszpont MOPKA
Mi egy Másért Gyulai Gyermekekért és Ifjúságért Közhasznú Egyesület 
Tudatos Ifjúságért Alapítvány 


Hogyan is áll a digitális oktatás? - az Ablak a pa...
Civil-Szótár III. rész

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. május 18. szombat