1 perc olvasási idő (208 szó)

Mi van veled ifjúsági munka? - az OtthOnline beszélgetések III. része

​Folytatódik az OtthOnline beszélgetéssorozat. Az első két alkalom után, a harmadik esemény fontos változásokat eredményez. A legfontosabb, hogy most már a beszélgetésen egyidejűleg csak 20 fő tud majd részt venni, a férőhelyek betöltését követően várólistára lesz lehetőség jelentkezni. A szervezők mint írták, a megfelelő érdeklődésre, és a fenti témák sokrétűségére, összetettségére való tekintettel, igény szerint a témában újabb online beszélgetéseket is szerveznek majd.

A téma pedig nem más, mint az ifjúsági munka! A beszélgetés központi kérdése ez miatt pedig nem is lehet más, mint hogy: Mi van veled ifjúsági szakma? Hol vannak a fiatalok most?
A moderált beszélgetés során azt kívánják körüljárni, hogy a koronavírus járvány megfékezésére bevezetett korlátozó intézkedések hogyan érintik az ifjúsági munka célcsoportját. Hogyan vannak most a fiatalok, milyen új kihívásokkal és problémákkal néznek szembe, hogyan érinti ez az új és váratlan helyzet a mindennapjaikat? Mindezek mellett pedig arra a kérdésre is keresik a válaszokat az ifjúsággal foglalkozó szakemberek, hogy az ifjúsági munkát végző szakemberek felelőssége mire és hogyan terjed ki, mit tehet a szakember most?

Jelentkezni az alábbi linken lehetséges a szabad férőhelyek függvényében. A beszélgetés kapcsán további információ, a facebook eseményénél érhetők el. A beszélgetés pedig továbbra is a Jitsi nevű alkalmazáson keresztül fog zajlani!


kiemelt kép: a beszélgetés facebook eseméne


A rendszerváltás árnya a jelenben?- Vajon miért ne...
Gender vagy nem gender, ez itt a kérdés? – mindent...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. április 20. szombat