1 perc olvasási idő (164 szó)

Kétnapos vitaworkshopot szervez a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány

"Vigyázz, kész, vitázz!" névvel rendez kétnapos vitaworkshopot a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány augusztus 12. - 13. között. Mint írják "a kétnapos vitaworkshop keretében a résztvevők megtanulnak hatékonyabban érvelni, megismerik a hibás érvek hat típusát és képesek lesznek azokat kiszűrni, ezáltal ügyesebb vitázókká válnak. Ezen képességekre különböző eszközök segítségével és vitaformátumok kipróbálásával fognak szert tenni."

A képzésre bárki jelentkezhet, legyen akár civil, aktivista, pedagógus, tréner, szervezet vezető stb., függetlenül kortól, nemtől, beosztástól. Hiszen, ahogy a felhívásban ki is emelték, a hatékony kommunikáció és a jó érvelési képesség bármilyen élethelyzetben hasznos lehet.

Bár a helyszín még kérdéses, a workshopot tartó trénerek már ismertek, - Belinszky Anna és Lencse-Csík Orsolya, a DIA trénerei. A szakmaiság és a professzionalizmus garantált. 

Bár a képzés nem ingyenes, különböző kedvezményekkel igyekeznek minél több érdeklődőt megszólítani a szervezők. Ezekről érdemes tájékozódni a képzés facebook eseményének leírásában. 

Mi bíztatunk mindenkit, hogy jelentkezzen (regisztráció ide kattintva érhető el) a DIA képzésére és vegyen részt egy szakmailag magas színvonalú workshopon! VITÁRA FEL!


5 éves a Konnekt Egyesület
„Az igazi élményt a fotózás és a részvétel adja.” ...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2023. március 30. csütörtök