1 perc olvasási idő (246 szó)

ELSTARTOLT AZ ELSŐ DIGITÁLIS GYEREKNAP

​A mai napon, május 18-án ünnepeljük az Internet Világnapját, május utolsó vasárnapján pedig a Gyereknapot. Dr Baracsi Katalin internetjogász ennek alkalmán egy Online Családi Fejtörő vetélkedőt indított el a tudatos és felelős internethasználat végett. 10 kérdésből álló CSALÁDI FEJTÖRŐT állított össze, amely az internet sokszínű világának egy-egy szeletét mutatja be. Cél, hogy az egyes kérdésekre a család közösen találja meg a válaszokat. A játék a mai napon indult el. A helyes válaszokat tartalmazó CSALÁDI FEJTÖRŐKET 2020. május 29-én éjfélig lehet elküldeni üzenetként a DR. BARACSI KATALIN, AZ INTERNETJOGÁSZ OLDALRA

Az első digitális gyereknap támogató partnereinek jóvoltából a helyes megoldást beküldők között értékes családi ajándékcsomagok találnak gazdára.

Bízunk benne, hogy minél több családhoz eljut a kezdeményezés, és részt vesznek az Első Digitális Gyereknapon! Nagyon fontos, hogy a felnőttek mellett a gyerekek is megtanulják a felelős internethasználatot. Külön öröm számunkra, hogy a kezdeményezést támogató partnerek között rengeteg civil szervezet is megtalálható. A teljesség igénye nélkül, többek között a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat Társaság, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány, a Lélektér Alapítvány, a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület, a Vodafone Magyarország Alapítvány, valamint a Tudatos Ifjúságért Alapítvány is!

Dr. Baracsi Katalin LL.M családjogi szakjogász, internetjogász, aki interaktív formában viszi közel az internetbiztonság aktuális témáit gyerekekhez, fiatalokhoz és érdeklődő felnőttekhez. Ha érdekel a téma, akkor további érdekességekért látogassatok el a facebook oldalára.


Legyél tanulótárs az Emberség Erejével Alapítványn...
Történelmi adománygyűjtés az InDaHouse-nál!

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. január 23. szombat