1 perc olvasási idő (227 szó)

Legyél tanulótárs az Emberség Erejével Alapítványnál! – Felhívás

Tehetetlennek érzed magad? Segítenél valahogyan? – Ezek a kérdések olvashatók az Emberség Erejével Alapítvány felhívásában, ahol tanulótársakat keresnek olyan kisiskolások mellé, akik az elmúlt időben lemaradtak a tanulásban. Mint írják, azt tapasztalták az Élmény Táborban, hogy egyre több diák szakadozik le a sok tanulnivaló miatt és egyre többen kérnek segítséget. Ők mindent megtesznek azért, hogy segítsék a fiatalokat, azonban egyedül nem bírják és ebben kérnek most segítséget!

„Mi viszont kevesen vagyunk, ezért nagy szükségünk lenne még elkötelezett társakra, akik segítenek a gyerekeknek a tanulásban!" – áll a felhívásban. Mindenkinek a segítő „kezeire" (vagy inkább a segítő tudására) szükség van! Jelentkezzetek, hogy a gyerekek ne maradjanak le az oktatásban. A személyes segítségnyújtás mellett online tanulótársakat is keresnek.

Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a 06309681189 telefonszámon lehet! További részletek a felhívásban

 (kiemelt kép forrása: www.emberseg.hu)


Milyen egy erős mozgalom? - A Közélet Iskolája kép...
ELSTARTOLT AZ ELSŐ DIGITÁLIS GYEREKNAP

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. március 07. vasárnap