2 perc olvasási idő (342 szó)

Stratégia tervező képzéssel jelentkezik februárban a Közélet Iskolája

Februárban két online képzésen is részt vehetünk a Közélet Iskolája szervezésében. Jelentkezhetünk a négyalkalmas stratégia tervező képzésre, valamint a két napos „A jogaid nem védik meg magukat!"-ra keresztelt tréningre. Ismerjétek meg a Stratégiai tervezés részleteit. 

Stratégiai tervezés – online képzés

„Kedv, szokás és forrás" – ez a három dolog, ami gyakran útját állja egy szervezetben a stratégiai működésnek, azaz annak, hogy a csoport fenntartható módon dolgozzon a közös célért. A rendszeres stratégiai tervezés abban segít, hogy célirányosan működjön egy szervezet, valódi társadalmi hatást érjen el, ledobja az kiüresedett, már terhes szokásokat, fejlődjön és sikereket érjen el a csoport. Mindez segít abban is, hogy a tagok motiváltak maradjanak. – olvasható a képzés bemutatásában.

A négyalkalmas képzést - február 6. (szombat) 10-13 óra; február 7. (vasárnap) 10-13 óra; február 13. (szombat) 10-13 óra; február 14. (vasárnap) 10-13 óra – a járványhelyzet miatt online, a zoom felületén fogják megtartani. Olyan kérdésekre kaphatunk majd választ, hogy hogyan alkossunk szervezeti stratégiát, mik lehetnek az átlátható és hatékony működés akadályai, milyen jelentősége van a társadalmi víziónak a tagok számára, hogyan lehet a szervezet hosszú távú céljait követni a gyakorlatban, vagy hogy hogyan építsd be a rendszeres közös tervezést a csoportod életébe.

Mint írják, erre a képzésre érdekvédő szervezetek, önszerveződő közösségek és társadalmi mozgalmak képviselőit várják, akik szeretnék, ha a szervezetüknek lenne világos víziója rövid, közép és hosszú távú céljairól, kidolgozott stratégiája ezeknek a céloknak az eléréséhez, és szeretnék beépíteni a rendszeres stratégiai tervezést a szervezetük életébe. Előnyben részesülnek azok, akik maguk is valamely hátrányos helyzetű csoport tagjai, illetve, ha egy szervezetet többen képviselnek a képzésen.

A képzést Fernengel Ági, szociológus, a Közélet Iskolája szakmai vezetője és képzője és Udvarhelyi Tessza kulturális antropológus és környezetpszichológus, a Közélet Iskolája alapítója fogják tartani. Jelentkezni az alábbi linken lehet 2021. január 23-ig. További információkért látogassatok el a Közélet Iskola honlapjára, vagy kövessétek az esemény facebook oldalát


A jogaid nem védik meg magukat! – online képzés a ...
Nagyobb szükség lesz a civilekre, mint bármikor…

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2022. október 01. szombat