1 perc olvasási idő (148 szó)

Civilek a közösségi médiában ONLINE műhely – képzés

Március 12-én online képzést szervez a Civil Kollégium Alapítvány a Társaság a Szabadságjogokérttal, az Ökotárs Alapítvánnyal és az Emberség Erejével Alapítvánnyal együtt, amelynek témája a civilek közösségi médiában való láthatósága.

„Az egyik legfőbb nyilvánosságot jelentő felület a Facebook. De hogyan érdemes használni az alapján, amit a Facebook algoritmusáról tudhatunk? Mire kell figyelni a tartalom készítésekor, posztolásakor, és hogyan elemezhetjük oldalunk teljesítményét? Rengeteg a kérdés, igyekszünk minél többre válaszolni. Ez a műhelybeszélgetés folytatása egy korábbi, Kommunikációs stratégia című alkalomnak, de nem épül közvetlenül az ott elhangzottakra. Így az is részt tud venni most, aki a múltkor lemaradt." – olvasható a CKA honlapján a képzéssel kapcsolatban.

A képzés 2021. március 12., péntek 10.00–13.30 között lesz online. Az esemény facilitátorai Tasnádi Kata és Benkő Flóra (TASZ) lesznek. A jelentkezési határidő: 2021. 03. 11. 12.00 óra, az online műhelyre ITT tudtok regisztrálni. 

/kép forrása: unsplash.com/


Nőnapi programok a Európai Parlament magyarországi...
„Kimehetek! Mit tehetek?” – alkotói pályázatot hir...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. április 21. szerda