1 perc olvasási idő (292 szó)

A TIA a twitchen? - IGEN!

Márciusban, a járványhelyzet erősödésében alapítványunk úgy döntött, hogy teljes mértékben átáll az online munkára. Megpróbáltuk a tevékenységeink nagyrészét mind-mind átültetni az internet világába. Ezáltal már több online filmklubot tartottunk, heti két alkalommal szervezünk kártya- és társasjáték esteket a „Board Game Arena" oldalán, létrejött a saját discord szerverünk, ahol képzéseket tartunk, de minden formális és informális megbeszélésünk és egyeztetésünk is a virtuális platformokon zajlik.

Most azonban egy új fejezetet nyit a TIA és szombaton elindítja a hivatalos twitch csatornáját. Az online videó streamelő felületen különböző tartalmakkal fogunk jelentkezni. Láthattok majd kártya- és társasjáték bemutatókat, interjúkat, közvetítéseket az eseményeinkről, valamint beszélgetéseket civil, társadalmi és közéleti témákról, amelyben a Tőled Hallottam szerzői is aktívan részt fognak venni. Kétségkívül egy új kihívás elé nézünk, azonban az biztos, hogy az új felületünk nem csak a veszélyhelyzet fennállásáig fog működni.

Most szombaton láthatjátok majd az első adást a TIA twitch oldalán. A téma pedig nem lesz más, mint a társasjátékozás… de egy egész rendhagyó, különleges formában. Alapítványunk ugyanis csatlakozott az InDaHouse Hungary csapata által szervezett jótékonysági programhoz, amelyben Adománygyűjtő Nagykövetként veszünk részt! A program célja, hogy szombaton, május 9-én minél többen társasjátékozzanak, ezáltal pedig óránként gyűjtsenek 5.000 Ft-ot borsodi rászoruló gyermekeknek. Ebben a nemes ügyben fogunk mi is szerepet vállalni. A szokásos online kártya- és társasjáték klubunk alatt gyűjtést szervezünk számukra. Azonban nem csak ettől lesz különleges az este, ugyanis a program során különböző érdekes társadalmi témákról is fogunk beszélgetni, sőt neves társasjáték fejlesztők is „ellátogatnak" hozzánk. Mindezt pedig szombat este 19.00-tól a twitch-en követhetitek nyomon!

Nagyköveteink:
Bui Ádám
Csernus Dániel
Kaszás András
Szalai Zita

Csatlakozzatok hozzánk szombat este! Játszatok velünk, támogassátok az InDaHouse kezdeményezését és kövessétek a twitch csatornának! Ha pedig szeretnétek még többet megtudni az Indahouse kezdeményezéséről, akkor kattintsatok ide.

Separately Together part II. - Chabibeh Sporting C...
Akik célul tűzték ki, hogy tesznek a Földért - int...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. január 23. szombat