1 perc olvasási idő (270 szó)

Mi lesz ma a Pride Fesztiválon? Augusztus - 22.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy milyen nagyszerű civil programokkal készül az idei, rendhagyó Budapest Pride Fesztivál. Most azonban minden nap bemutatjuk részletesebben, hogy milyen eseményekre látogathatnak ki az érdeklődők! Lássuk a mai felhozatalt! Ez a nap igazán különleges lesz, ugyanis a programok online fognak zajlani.

Augusztus 22. - Szombat

Reggeli Pride Jóga
Mikor: augusztus 22. 8.00 - 9.00 
Hol: Budapest Pride Facebook oldal
Szervező: Bikram Yoga Bajza

Leírás: "Kezdd jógával a napot! Indítsuk az Online Pride napját egy közös bikram jógával hiszen sérülékeny kisebbségi csoport tagjaiként fontos, hogy tegyünk a testi és lelki egészségünkért" További részletekért kattints ide.

Online Pride
Mikor: augusztus 22. 14.00 - 19.00
Hol: Budapest Pride Facebook oldal
Szervező: Budapest Pride

Leírás: "Idén, a helyzetnek megfelelően próbáljuk visszaadni a Budapest Pride Felvonulás adta élményét nektek, online formában. Augusztus 22-én egy több órás élő közvetítéshez csatlakozhattok, melyben többek között beszélgetések, DJ szettek, videóüzenetek és beszédek is el fognak hangzani. " További részletekért kattints ide.

Online Rainbow Party
Mikor: augusztus 22. 19.00 - 00.00
Hol: Budapest Pride Facebook oldal
Szervező: Budapest Pride

Leírás: "Legyünk együtt szombaton az online térben az ország legnagyobb LMBTQ buliján! Csatlakozz az élő közvetítéshez a Rainbow Party eredeti estéjén és bulizz otthonról a Budapest Pride rezidens fellépőivel és barátaival! Ott lesz Steiner Kristóf & Nimi,  SADO OPERA (RUS/DE), Farkas László Gypsyrobot és Alexandr B2B Zora (OMOH/ Persephone)" További részletekért kattints ide.


A Tőled Hallottam szerkesztőségének tagajai egytől egyig hisznek a toleranciában és az elfogadásban. Hiszünk a befogadó társadalom erejében és bízunk benne, hogy egyre többen gondolkodnak hasonlóan. A sokszínűség érték!


"A lakások arra valók, hogy lakjanak bennük"
Civilek a Nagykörűt megújulásáért

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. június 24. csütörtök