1 perc olvasási idő (162 szó)

Ma még lehet jelentkezni a Konnekt Egyesület új programjára

Január 24-ig lehet jelentkezni még a Konnekt Egyesület új esememényére, az "Online Tehetségprogram Középiskolásoknak"-ra. Az ingyenes program során középiskolás diákoknak (9-11. osztály) segítenek tehetségeik azonosításában, megismerésében, és hogy hogyan tudják életpályájukat ezekhez igazítva tudatosan tervezni, hogyan fejleszthetik, képezhetik magukat céljaiknak megfelelően. Ehhez a résztvevőknek kéthetente tartanak csoportos workshopokat, segítik őket egyéni otthoni feladatokon keresztül, biztosítanak egyéni konzultációt, valamit ajánlanak további eseményeket. Sőt a diákok szüleit is támogatják a program keretében, hogy ők is minél jobban segíthessék gyermekeiket.

Azoknak a fiataloknak a jelentkezését várják, akik:

  • pályaválasztás előtt állnak,
  • nyitottak és szeretnének fejlődni,
  • vállalják, hogy februártól kezdődően négy hónapon át kéthetente részt veszenek online workshopokon, és időközben önállóan is foglalkoznak a találkozók témáival.

A Konnekt Egyesület szervezői és trénerei fogják tartanai az eseményeket, akik nemcsak a Konnektben, de saját munkájukban is több éves tréneri, oktatási tapasztalattal rendelkeznek. Bővebb információért érdemes felkeresni az esemény facebook oldalát, valamint a Konnekt Egyesület honlapját. A jelentkezési felület pedig itt érhető el. 

A társadalom, mint diktátor?
Boldog születésnapot f21.hu!

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. április 20. szombat