1 perc olvasási idő (186 szó)

Boldog harmadik születésnapot aHang!

Ma ünnepli a harmadik születésnapját az elmúlt időszak egyik legsikeresebb társadalmi ügyeket felkaroló kezdeményezése, az aHang! Az elmőlt három év alatt 43 ügyet nyertek meg vagy értek el komoly áttörést benn. Túl vannak 58 köztéri akción, melyen összesen több mint 10 ezer ember vett részt, emellett további tízezreket mozgattak meg országszerte köztéri aláírásgyűjtésekre, matricázásokra, más szervezetek megmozdulásaira, vitafórumokra, közmeghallgatásokra, tüntetésekre. 60 civil szervezettel jelenleg is aktívan együttműködnek közös kampányokban. Átlagban pedig 120 ezer ember olvassa hétről hétre a leveleiket, akik közül kétharmaduk vidéken él.

kép forrása: aHang facebook oldal

Akárhogy is nézzük ez nem kis teljesítmény! Nagyon fontos társadalmi munkát végez a szervezet, amely talán itthon egyedülállóan képes egyszerre számos ügyet képviselni és előremozdítani. Gratulálunk az elmúlt három év eredményeihez és boldog szülinapot kívánunk ah aHang csapatának!

A szülinap alkalmából ma este 6 órától egy rendhagyó online koccintást és ünneplést is szerveznek facebookon. Ennek részleteiről ITT olvashattok.


Változó világ, változó társadalom, változó konfere...
Sajtóközlemény a civil szervezetek átláthatóságáró...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. március 04. hétfő