1 perc olvasási idő (292 szó)

Egy makulátlan elme örök ragyogása - TIA online filmklub

A legelső filmklubunk nagyszerű élményeket nyújtott minden résztvevőnek. A két pápa című film lehetőséget adott arra, hogy a látottakon túl beszélgessünk a katolikus egyház fejlődéséről, a hazai és a nemzetközi hitélet folyamatairól, valamint a pappá válás útjáról. Beszélgetőpartnerünk, Sas Norbert káplán pedig két filmet is ajánlott a beszélgetést követően, amiket mi szavazásra bocsátottunk! A győztes pedigt a:

Egy makulátlan elme örök ragyogása

Joel (Jim Carrey) döbbenten fedezi fel, hogy barátnője, Clementine (Kate Winslet) kitöröltette az emlékezetéből eseménydús kapcsolatuk minden emlékét. Kétségbeesésében ő is felveszi a kapcsolatot az eljárás feltalálójával, Dr. Howard Mierzwiakkal (Tom Wilkinson), hogy kitöröltesse a lányt a saját emlékezetéből. De ahogy Joel emlékei fokozatosan eltűnnek, úgy ébred rá újra a Clementine iránti szerelmére. Agya rejtett zugainak mélyéről olyan erők működnek, amelyek megpróbálják megakadályozni az eljárás sikerét.

Port.hu: https://port.hu/adatlap/film/tv/egy-makulatlan-elme-orok-ragyogasa-eternal-sunshine-of-the-spotless-mind/movie-59966
MAFAB: https://www.mafab.hu/movies/egy-makulatlan-elme-orok-ragyogasa-2184.html
IMDB: https://www.imdb.com/title/tt0338013/

Meghívott beszélgetőpartnerünkre hamarosan fény derül!

Hogyan is lehetséges online filmklubot tartani (tehetitek fel a kérdést nekünk jogosan)? Elmagyarázzuk nektek:

Első lépésként:
Az a kérésünk, hogy 2020.04.18. 17:00-ig nézzétek meg a filmet otthon és jegyezzétek meg/írjátok fel magatoknak a kérdéseiteket és gondolataitok a filmmel és annak témájával kapcsolatban.

Második lépésként:
Csatlakozzatok legkésőbb 17:00-ig a Discord szerverünkön található filmklub szobába, ahol egy online chatszobában fogunk beszélgetni 17:00 - 18:30 között a filmről.

Discord
Online kapcsolattartásra a Discord-ot szeretnénk használni, ahol az alapítvány által létrehozott TIA szerveren várunk mindenkit. Ide az alábbi LINK-en tudtok regisztrálni: https://discord.gg/N878h4n
A program magyar nyelvű, ingyenes azonban regisztrációhoz kötött.

Amennyiben nem tudjátok otthon megnézni a filmet, úgy vegyétek fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk ebben is.​ A filmklub az Európai Szolidaritási Testület támogatásának jóvoltából valósul meg a "Tőled Hallottam" projekt keretében.

Az esemény folyamatosan frissül, ne maradjatok le az újabb infókról. A facebook esemény itt érhető el.

PlayIn'Clusive projektünk bekerült az európai proj...
Online gazdasági vita a koronavírus következményei...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. június 16. vasárnap