1 perc olvasási idő (253 szó)

Új podcast sorozattal jelentkezik a JÉG

Új podcast sorozatot indított a Jövőt Építők Generációja (a velük készített interjúnkat ITT olvashatjátok) "Jövőtépítők Podcast" néven, amelyet az Első Pesti Egyetemi Rádió Eper97-tel együtt valósítanak meg. A műsorban olyan témák kerülnek elő, melyek segítenek fejlődni, megbírkózni a kudarcokkal és legyőzni a kihívásokat. Mint írják, a műsor szellemisége párhuzamban áll az egésznek keretet adó Jövőt Építők Generációja egyesülettel.

...

"Egyre több olyan cég is van, aki felfigyel a tevékenységünkre..." - interjú a Jövőt Építők Generációjával - Tőled Hallottam Blog

Egy társadalom sikerének kulcsa a jövő generációjában rejlik. Ezt építik lépésről-lépésre a JÉG, vagyis a Jövőt Építők Generációjának tagjai. A szervezet céljáról, a tevékenységeikről, valamint a mai fiatalok kihívásairól beszélgettünk Farkas Dezsőve

 

Jövőtépítők podcast

Az első, bemutatkozó adásban három, a Jövőt Építők Generációjának tagja Heller Z. Péter, Mózes Gergely és Szabó Tamás Tavken egyesületi tagok beszélgetnek a JÉG egyesületről és motivációikról, hogy miért csatlakoztak a szervezethez. Emellett pedig olyan témák kerülnek elő, mint hogy kik is valójában ők? Mi az a JÉG? Mi a jó benne és miben lehet még fejlődni, valamint, hogy milyen tücsköt enni?

Érdemes meghallgatni a beszélgetést, inspiráló és humoros stílusban mutatják be a srácok, hogy mit is jelent a JÉG tagjának lenni. A podcast sorozat első adását IDE kattintva tudjátok meghallgatni spotify-n keresztül.


Segítsünk a DIA-nak és az UCCU-nak új irodát talál...
Egyesületi formában folytatják az ellenállási mozg...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2023. december 10. vasárnap