1 perc olvasási idő (205 szó)

Töltsd ki még ma a DIA kérdőívét!

​A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány most a pedagógusok véléményére kíváncsi, hogy elmondják a számukra fontos, diákokat fejlesztendő területekről, hogy miben várnánakk több segítséget és hogy hogyan tennék hatékonyabbá a diákokkal folytatott közös munkát. A DIA célja, hogy maradandó tanulási élményeket nyújtson azok számára, akiknek erre a legnagyobb szüksége van: a tanulási nehézségekkel küzdő fiataloknak, a jövőkép-választás előtt álló középiskolásoknak, az útkereső egyetemi hallgatóknak, az innovatív pedagógiai módszerekre szomjazó tanároknak. Ennek érdekében most egy kérdőíves kutatást készítenek!

Mint írják, most eljött az ideje, hogy felülvizsgálják többek között az aktuális képzési repertoárjukat és információkat szerezzenek azoktól, akik a legfőbb célcsoportjaikba tartoznak, így például most a pedagógusoktól. A válaszadás anonim, a kérdőív feldolgozásakor nem veszik figyelembe a beazonosítható adatokat (email cím). A kérdőívre érkezett válaszokat összesítik, elemezik, a kapott eredményeket pedig majd megosztják a szakmai felületeiken, a saját közösségi média felületeiken, és a honlapukon. Valamint felhasználják jövőbeli projektjeik, képzéseik kidolgozásához.

Ráadásul a kérdőívet kitöltők között kisorsolnak egy saját fejlesztésű Vox Pop vitajátékot. Amennyiben részt szeretnél venni a nyereményjátékban, részvételi szándékodat a kérdőív végén tudod jelezni. A sorsolás időpontja: 2020. szeptember 25. A kérdőív ide kattintva tölthető ki. 


„A szegénység legnagyobb bűne, hogy a vágyakozás k...
Önkéntességért Díj 2020

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2022. október 01. szombat