2 perc olvasási idő (307 szó)

Játékosan az emberi jogokért - Ott a helyed!

Június 15-én, szombaton kerül megrendezésre a Tudatos Ifjúságért Alapítvány és az Emberi Jogi Nevelők Hálózatának (EJHA) közös konferenciája, amely középpontjában olyan játékok és módszerek állnak, amelyek az emberi jogi nevelést segítik elő. A résztvevőknek lehetőségük nyílik felfedezni és kipróbálni különböző, már jól bevált módszereket és megismerkedhetnek a gamifikáció és a játékfejlesztés területeivel. 

És hogy mi vár rád a konferencián?

  • Szakmai előadások: a civil szektorban és a for-profit szektorban is tevékenykedő játékfejlesztőktől
  • Interaktív workshopok: az emberi jogi nevelés területén használt társasjátékok, kártyajátékok kipróbálása
  • Módszertani börze: ismerkedés játékfejlesztőkkel, játékot fejlesztő szervezetekkel, gamifikáció területén jártas szakemberekkel
  • Ismerkedés új játékokkal: PlayIN'clusive projekt keretében fejlesztett játékok tesztelési lehetősége

A délelőtt folyamán különböző, gondolatébresztő előadások lesznek hallhatók. Szó lesz többek között a társasjáték fejlesztés folyamatáról, az ötlettől egészen a kivitelezésig (Előadó: Tuska Miklós, játékfejlesztő, játékmester, Gémklub Játékkiadó), a játék általi felzárkóztatásról (Előadó: Lencse Máté, játékfejlesztő, a Toldi Tanoda szakmai vezetője, Igazgyöngy Alapítvány – Berettyóújfalu), valamint bemutatkozik az EJHA Játéktára (Előadó: Nyirati András – EJHA – Emberi Jogi Nevelők Hálózata).

A délután folyamán pedig a gamifikáció és a játékfejlesztés területén aktív civil szervezetek vállalkozások és szakemberek mutatkoznak be. Akik biztosan ott lesznek: a Motiváció Műhely (SZITU, Mentortársas), az Emberség Erejével Alapítvány (Story Dice – Humna Rights, Elpida) és a Pozitívan Alapítvány (Egymásra lépni tilos). Ezt követően az interaktív workshopok keretén belül lehetőség nyílik a PlayIN'clusive projekt keretében fejlesztett játékok, a HétköznapiHősök , és az EquiArchy tesztelésére.

Kinek szól a konferencia? Mindenkinek, aki az emberi jogi területen dolgozik, aki fiatalokkal foglalkozik, érdekli a gamifikáció és a játékfejlesztés. Szombaton 9.30-tól vár mindenkit a TIA és az EJHA csapata!

Ne maradj le az év egyik legnagyobb gamifikációs szakmai eseményéről!

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, előzetes regisztráció ezen az űrlapon lehetséges: https://forms.gle/T8cM5uDKcgpQhGuT8. További információkért kövesd a konferencia facebook eseményét!

Szerző: Szalóki Viktor

Tudod, hol illegális a lengyel krumpli importálása...
Átkozottul ellentmondásos, sokkolóan manipulatív é...
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. március 04. hétfő